Hava Durumu

Kocasına kapıyı açtı hayatı karardı! Bu hale geldi

Etiyopya'da genç bir kadın kocası tarafından uğradığı asitli saldırı sonrası tanınmaz hale geldi. Gözleri kör olan cildi aldığı ağır yaralar sebebiyle hala erimeye devam eden kadın ne konuşabiliyor, ne de yemek yiyip bir şey içebiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2017 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2017 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kocasına kapıyı açtı hayatı karardı! Bu hale geldi

Sadece ağlayabiliyorum'. Bu sözün sahibi Atsede Nigussiem. Koca şiddetinin bir örneği bu kez Etyopya'da yaşandı. 26 yaşındaki genç kadın kocası tarafından asitli saldrıya uğradı. Üstelik saldırının sebebi bile belli değil. Kadın olanlar için "Kocamın bana neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorum. O gece ailemin evindeydim. Kapı çaldı. Açtım olanlar oldu. Birden üzerime attı" diyor .

29 yaşındaki Kaimanot Kahsai kapıyı açan eşinin üzerine asit attı ve gitti. Genç kadın acı içinde bağırarak komşulardan yardım istedi. Tüm bunlar olduğu sırada 5 yaşındaki oğlu Hannibal ise evde uyuyordu. Korkunç saldırı sonrası genç kadın hala büyük acılar çekiyor. Aradan geçen 2 aya rağmen ağrıları hiç azalmadı. Sol gözü kör olan Atsede Nigussiem sağ gözüyle çok az görebiliyor ve onu da kaybetme riskiyle karşı karşıya.

Sadece bir pipet yardmıyla beslenebilen Atsede yemek yiyemiyor, bir şey içemiyor ve konuşamıyor. Kendisinin söylediği gibi sadece durmadan ağlıyor. Cildi yanmanın etkisiyle hala erimeye devam eden genç kadın kız kardeşiyle birlikte bir tedavi yöntemi bulmak adına Tayland'a gitti. Vejthani Hastanesi'nde sol gözü ve cildi için tedavi görüyor.

Hastane doktorları genç kadının çok fazla yarası olduğunu ve asla eskisi gibi görünemeyeceğini söylüyor. Özel bir bakım gerektiren tedavi içinse kzıa kardeşi internet üzerindne bağış topluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.