Hava Durumu

Kocasının ve arkadaşlarının isteğini reddedince...

Pakistan'da 3 yıllık evli olan kadın, kocası ve arkadaşları için dans etme teklifini kabul etmedi. Talihsiz kadın elbiselerini yırtan kocası ve arkadaşları tarafından çıplak bırakıldıktan sonra demir çubukla işkence gördü.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2019 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2019 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kocasının ve arkadaşlarının isteğini reddedince...

Pakistan'da 3 yıllık evli olan 22 yaşındaki Asma Aziz, kocasının kendisi ve arkadaşları için dans etmesi teklifin kabul etmeyince kocası Mian Faisal ve arkadaşları elbiselerini yırtıp kendisini çıplak bıraktıktan sonra demir çubuklar ile döverek saçlarını kestiler. Asma, yaşadığı işkenceyi sosyal medyada paylaştığı bir videoda anlattı.

POLİSLER, TALİHSİZ KADINDAN RÜŞVET İSTEDİ

Sürekli şiddet gördüğü kocasının ve arkadaşının kendisine yaşattıkları işkenceden sonra evden kaçıp polise sığınan Asma, polis merkezinde kocası ve arkadaşları hakkında şikayetçi olmak istediğini ama polislerin kendilerine rüşvet vermesi şartı ile şikayet dilekçesini işleme koyacaklarını söylediklerini belirtti.

Anne ve babası olmayan Asma, yaşadıklarını anlattığı videoyu paylaşarak yardım istedi. Videonun yayınlanmasından sonra koca ve arkadaşları tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.