Hava Durumu

Kocuk: İyi oyun değil sonuç önemli

Bursaspor'da Erzurumspor maçı öncesi takım kaptanlarından Okan Kocuk sözün bittiği yerde olduklarını söyledi. Okan, takımı ligde iyi oyunun değil sonucun bırakacağını kaydetti. Genç kaleci final maçlarına çıkacaklarını, bunun bilincinde olduklarını açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2019 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2019 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kocuk: İyi oyun değil sonuç önemli

HABER | Tolga ÖZTAŞ

Erzurumspor maçı öncesi Yenişehir Havalimanı'nda açıklamada bulunan Okan Kocuk, bugünkü mücadeleden üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Genç file bekçisi, "Her maç artık bizim için bir final. Erzurum'dan bir galibiyet çıkarmak istiyoruz. Üç puanla dönmek istiyoruz. Bu sezon oyun olarak bekleneni verdik. Bazı maçlarda bekleneni veremediğimiz oldu." dedi.

HÜCUMDA ETKİLİ DEĞİLDİK

Takımın bu sezon iyi bir mücadele örneği sergilediğine vurgu yapan Okan, "Saha içinde iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Ama hücumsal anlamda sonuç bulamadığınız, puan alamadığınız zaman bu duruma geliniyor. Önemli olan sonuç ve biz sonuç alamadık. Bence kalan dört maçta artık iyi oyun değil, sonuç önemli. Çünkü bizi ligde bırakacak olan sonuç." diye konuştu.

DÖRTTE DÖRT YAPACAĞIZ

Bursaspor'un tecrübeli isimlerinden Aytaç Kara, hem kendileri hem de rakipleri Erzurumspor için hayati bir maça çıkacaklarını söyledi. Aytaç, "Bizim için çok önemli ve hayati bir maç olduğunun takım arkadaşlarımla birlikte farkındayız. Rakibimiz de yenmek için oynayacak. Ama biz de takım olarak iyi çalıştık.Artık şanssızlıklarımızı bu maçta kırmak istiyoruz. Bütün arkadaşlarıma inanıyor ve de güveniyorum. Allahın izniyle yüzümüz güler bir şekilde Bursa'ya döneceğiz. Gerçekten burada olmayı hak etmiyorduk. Bir şekilde buraya kadar geldik. Çok iyi kenetlenmiş bir haldeyiz. Dörtte dört yapabileceğimize eminim. Bu maçla birlikte inşallah başlangıcı yaparız." ifadelerini kullandı.

Bursasporlu taraftarlar dün Erzurum'a giden Bursaspor kafilesini uğurladı. Yeşil Beyaz sevdalıları Bursaspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal'a çiçek verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.