Hava Durumu

Kolay pes etmem

5-0 kaybedilen Galatasaray maçı sonrası konuşan Fransız teknik adam sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2018 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2018 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kolay pes etmem

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

Paul Le Guen, "Bizim için zor bir karşılaşma oldu. Rakibimizle rekabet edebilecek noktadan uzaktık. Bu kötü dönemden çıkmak istiyorsak birlikte olmalıyız. Sadece oyuncuları suçlamak bir çözüm değil" dedi.

"ÇOK KIRILGANIZ"

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 5-0 kaybeden ve ligde galibiyet özlemini 9 maça çıkaran Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın zaten çok zor bir rakip olduğu ve mücadelede 10 kişi kaldıktan sonra işlerinin daha da zorlaştığını belirten tecrübeli teknik adam, "Sezonun en iyi döneminden geçtiğimizi söyleyemeyiz. Taraftarları da anlıyorum, bazı şeyleri kabullenmek zor. Galatasaray kaliteli bir takım. Biz çok kırılgan bir takımız. 11'e 11 oynarken de işimiz zordu, kırmızı kart görmek işleri daha da zorlaştırdı. Bu maçın sonucu gerçekten bizim için kötü oldu" şeklinde konuştu.

"İSTİFA AKLIMDA YOK"

Bu kötü dönemden çıkmaları için birlikte hareket etmeleri gerektiğini ve futbolcuları suçlamanın bir çözüm olmayacağını belirten Paul Le Guen, "Taraftarlarımızın bizi karşı olan tepkisini anlıyorum. Onlara hak veriyorum ancak birbirimizi suçlamak bir çözüm değil. Sahada mücadele eden futbolcularımızı da suçlarsak bir yere varamayız. Hep birlikte hareket etmeliyiz" dedi. "İstifa edecek misiniz ?" sorusuna da yanıt veren deneyimli çalıştırıcı, "Böyle bir şey aklımda yok. Ben savaşmaya devam edeceğim. Başkan ve yönetim arkamda. Kolay pes eden bir yapıya sahip değilim. Bu kötü durumdan çıkacağımıza inanıyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.