Hava Durumu

Kolombiya, Copa America'da çeyrek finalde

Kolombiya, James Rodriguez'le çeyrek finalde ABD'de düzenlenen 45. Copa America'nın 5. gününde ABD, Kosta Rika'yı 4-0 mağlup etti, Paraguay'ı 2-1 yenen Kolombiya ise çeyrek finale yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kolombiya, Copa America'da çeyrek finalde
A Grubu'nun ikinci maçlarında, Kolombiya ile Paraguay ve ABD ile Kosta Rika karşı karşıya geldi. Pasadena kentindeki Rose Bowl Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada, Paraguay'ı 2-1 yenen Kolombiya, puanını 6'ya çıkardı ve adını çeyrek finale yazdıran ilk takım oldu. Kolombiya'nın golleri, 12. dakikada Bacca ve 30. dakikada James Rodriguez'den geldi. Rodriguez ayrıca ilk golün de pasını verdi. Romero'nun 81. dakikada kırmızı kart gördüğü Paraguay'ın golünü ise 71. dakikada Ayala kaydetti.

Chicago şehrindeki Soldier Field Stadı'nda yapılan grubun diğer müsabakasında da ev sahibi ABD, Kosta Rika'yı 4-0 mağlup ederek ilk puanlarını aldı (üstte). Ev sahibi takımın gollerini, 9. dakikada penaltıdan Dempsey, 37. dakikada Jones, 42. dakikada Wood ve 87. dakikada Zusi attı. Golün yanı sıra 2 de asist yapan Dempsey yıldızlaştı.

B Grubu'nun ikinci maçlarında yarın TSİ 02.30'da Brezilya ile Haiti ve 05.00'te Ekvador ile Peru karşılaşacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.