Hava Durumu

Komşularıyla kavga edince yaptığıyla yürekleri ağza getirdi...

Kırklareli Lüleburgaz ilçesinde komşularıyla tartıştığı iddia edilen Gülşen T., evinin penceresine çıkarak, intihar girişiminde bulundu. Polis, itfaiyeye siren çaldırarak girdiği evde, kadını pencereden çekerek, indirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2019 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2019 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Komşularıyla kavga edince yaptığıyla yürekleri ağza getirdi...

Gençlik Mahallesi Seylap Evleri 1'inci Ara Sokak'taki bir apartmanda yaşayan Gülşen T. iddiaya göre komşuları ile tartıştı. Tartışmanın ardından da 3'üncü katta bulunan evinin penceresine çıkarak, intihar girişiminde bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, Gülşen T.'nin atlama ihtimaline karşı pencere altına branda gererek, önlem aldı. Polis ekipleri de kadını pencereden inmesi için ikna etmeye çalıştı. Ancak ikna çabaları sonuç vermedi. Bunun üzerine Gülşen T.'nin eşi ve oğluna haber verildi. İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca da olay yerine gelerek, kadını ikna çabalarına katıldı.

Yaklaşık 1 saat süren çabalara rağmen Gülşen T. ikna edilemedi. Polis de kilitli olan kapıyı açmak için çilingir çağırdı. Çilingirin kapıyı açma sesini duymaması için itfaiye ekiplerine siren çaldıran polis, eve girdi ve şaşkınlığından faydalandığı kadını, pencereden çekerek, indirdi. Gülşen T., Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.