Hava Durumu

Komşusunun kızını asansörde...

Kayseri'de komşusunun kızı 16 yaşındaki E.B.’yi otobüs durağında ve asansörde taciz ettiği suçlamasıyla tutuksuz yargılanan 50 yaşındaki Doğan K., 5 yıl, 2 ay, 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 20:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Komşusunun kızını asansörde...
Olay 2015 yılının Aralık ayında merkez Melikgazi İlçesi, TOKİ Mahallesi’nde meydana geldi. Doğan K., iddiaya göre, komşusunun kızı E.B.’ye önce otobüs durağında, sonra da apartmanlarındaki asansörde iki kez tacizde bulundu. E.B.’ye sarılmaya ve öpmeye kalkışan Doğan K., şikayet üzerine gözaltına alındı. Mahkemeye çıkartılan Doğan K., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıdı.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın bugünkü karar duruşmasına, tutuksuz sanık Doğan K., mağdur E.B., babası ve tarafların avukatları katıldı. E.B., duruşmada verdiği ifadede, "Sanıkla aynı binada oturuyoruz. Otobüs durağında beklerken yanıma geldi. Durakta kimse yoktu. Engelli kardeşime yardımcı olmak bahanesi ile bir süre benimle konuştuktan sonra bana sarıldı. Öpmeye kalktı. Ben, yanından uzaklaştım. Otobüs geldi o da benden sonra otobüse bindi. Farklı koltuklara oturduk. İkinci olayda da ekmek aldıktan sonra eve dönüşte asansöre binmek istedim. O da asansörden iniyordu. Bana kapıyı açıp halimi sordu. Asansöre bindiğimde kendide tekrar bindi. Asansör içerisinde kendisine çekip yine sarılıp öptü. Ben bağırdım. Olayı 3.5 ay ailemden saklama nedenim ise korkmamdır" dedi.

Tanık olarak dinlenen genç kızın okul arkadaşları, E.B.’nin olayı kendilerine anlattığını, bu olaydan dolayı psikolojisinin bozulduğunu söyledi.

Suçlamaları kabul etmeyen Doğan K., "İftira atılıyor. Mahkemenizin vicdanına sığınıyorum" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, yapılan yargılama sonucu Doğan K.’yı, ’basit cinsel istismar’ suçundan 5 yıl, 2 ay, 15 gün hapis cezasına çarptırdı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.