Hava Durumu

Konuşması sosyal medyada alay konusu oldu!

İngiltere Başbakanı Theresa May, konuşması esnasında yaşadığı zorluklar nedeniyle sosyal medyada alay konusu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2018 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2018 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Konuşması sosyal medyada alay konusu oldu!

Geçen sene, Manchester'da konuşma yaparken şakacı Simon Bodkin tarafından konuşması kesilen, İngiltere Başbakanı bu konuşmasında da sorun yaşadı.

Kürsünün arkasında yaptığı konuşma sırasında arkasında duvar yoktu yerine, ayaklı yazı seti vardı. Ancak bu yazı seti başına dert açtı.

Sorun konuşması sırasında başlayan güçlü bir rüzgarla beraber yaşanmaya başladı. Arkasındaki ayaklı yazılar rüzgar yüzünden titremeye başladı. İngiltere Başbakanı önce bu konuda bir şaka yaptı. "Arkamda düşen harfler mi var benim?" diye sordu. Sorusunun ardından, sahnenin arkasındaki çalışanlar seti ayakta tutmaya çalıştılar. O sırada, İngiltere Başbakanı May, bu konuda, gülerek, "Evet, arkamdaki tüm set düşüyor." dedi.

Konuşmasına devam edemeyen İngiltere Başbakanı, arkasını kontrol etti. Tam önüne döndüğü sırada bir el yukarıda belirerek seti düzeltti. İngiltere Başbakanı ise bu konuda gülmeye devam etti. Sonrasında, seti tutmaya çalışanlara seslenerek, "Neden sadece düşmesine izin vermiyorsunuz?" diye ekledi. Sorusunun ardından önüne dönerek konuşmasına devam etmeye çalıştı.

Sahnenin düşmesiyle ilgilenmediğini belli etmeye çalışsa da bir espri daha yapmaktan kendini alamadı: "Umalım ki, Policy Exchange bu seti kurduğundan daha başarılı bir şekilde inşa edilir." Bu son esprisinden sonra konuşmasını tamamlayarak kürsüden ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.