Hava Durumu

Konyaspor Başkanı'nın serbest bırakılmasına AK Partili vekilden tepki

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın, FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock kullandığı iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılmasına AK Partili Milletvekili Metin Külünk'ten tepki geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2017 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2017 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Konyaspor Başkanı'nın serbest bırakılmasına AK Partili vekilden tepki

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, "Millet adına soruyorum. Bylock'tan gözaltına alınan bu şahıs neden sonra serbest bırakıldı. Bu şahsı koruyan mı var?" diye sordu.

Sosyal medyadan sert mesajlar paylaşan AKP'li Metin Külünk, şunları yazdı:

"Konya'da olup bitenleri millet çok iyi takip ediyor. Kim kime hangi baskıları uyguluyor, kim kimi niçin koruyor. Hepsini millet biliyor. Adalet ve güvenlik bürokrasisine milletin çağrısıdır, 'Konya'da kimin akrabası kimin iş ortağı olduğuna bakmayacağınızdan emindir milletimiz.' Millet bu tip cümleler duymaktan bıktı artık, ve yeter diyor. Kim olursa olsun hesabı sorulacaktır. Şahsi ikbal milletin kaderinin önüne geçemez. 'O, onun yakını, bu, bunun ortağı, bu, şunun akrabası, bu, bunun arkadaşı' cümlelerini millet duymak istemiyor. Ve gereğinin yapılmasını istiyor. Ellerindeki para gücü ile Konya'daki FETÖ yapılanmasının işbirlikçi ayağı yerel medya üzerinde konunun konuşulmaması için baskı yapmayın. Futbol'da FETÖ yapılanmasının mutlaka üzerine daha güçlü gidilmeli. Temiz futbol için futbolun bağırsakları temizlenmeli."

MHP'DEN DE SERBEST BIRAKILMASINA TEPKİ

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan da yaptığı yazılı basın açıklamasında Ahmet Şan'ın serbest bırakılmasına tepki göstererek, ''Aşçıdan, şoföre, öğretmenden, muhasebeciye, pazarcıdan,odacıya bir çok isim, 'ByLock' kullanıcısı olduğu gerekçesiyle halen tutukludur, yargılanmaktadır. Yaptım, ettim, işbirliğim vardı, bazı örgütçüleri tanırdım ama şimdi pişmanım diyenler 'serbest' kalmaktadır, tutuksuz yargılanmatadır. 'Ben pişmanım' diyen herkes serbest mi kalacaktır?'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.