Hava Durumu

Konyaspor, deplasmanda Adana'yı 1-0 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Adanaspor evinde Atiker Konyaspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Konyaspor 1-0 kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2017 19:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2017 19:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Konyaspor, deplasmanda Adana'yı 1-0 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Adanaspor, taraftarı önünde Atiker Konyaspor'u konuk etti. Mücadelenin 82. dakikasında tribünde yaşanan olaylar nedeniyle karşılaşmanın uzun süre dururken, Atiker Konyaspor Adanaspor'u 1-0 mağlup etti.

Atiker Konyaspor, ilk yarının 29. dakikasında Jens Jonsson'un golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. 90 dakika sonunda da konuk ekip sahadan 1-0'lık skorla galip ayrıldı.

Bu galibiyetin ardından Atiker Konyaspor'un puanı 32'ye çıktı. Adanaspor ile ligde 17 puanda kaldı.

Atiker Konyaspor ligde gelecek hafta sahasında Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Adanaspor ise deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak.

SON 10 DAKİKADA SAHA KARIŞTI

Mücadelenin 82. dakikasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Adanaspor tribünlerinden sahaya yabancı maddeler atılınca, karşılaşma birkaç dakika durdu. Tribünde bu dakikalarda 'Yönetim istifa' sesleri de yükseldi. Bir Adanaspor taraftarı da sahaya girdi ve kısa süre içerisinde güvenlik görevlileri tarafından sahadan çıkarıldı. Tribünler sakinleştikten sonra oyun kaldığı yerden devam etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.