Hava Durumu

Konyaspor, Salzburg'a direnemedi

Yeşil Beyazlı ekip UEFA Avrupa Ligi I Grubu 3. hafta maçında sahasında Salzburg'a 2-0 mağlup oldu. Konuk ekibin gollerini 5.dakikada Guldrandsen ve 80. dakikada Dabbur kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Konyaspor, Salzburg'a direnemedi

KONUK EKİP İYİ BAŞLADI

UEFA Avrupa Ligi I Grubu mücadelesinde temsilcimiz Konyaspor, Salzburg'a 2-0 mağlup oldu. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip iyi başladı. Maçın 5. dakikasında kullanılan köşe vuruşunda Fredrik Gulbrandsen topu filelerle buluşturdu ve Avusturya temsilcisi 1-0 öne geçti. Yediği golün şokunu atlatamayan Yeşil Beyazlılar 34. dakikada sağ kanatta geliştirdiği atakta Mehdi Bourabia'nın cılız şutu dışında başka pozisyon üretemedi ve iki takım da soyunma odasına bu skorla gitti.

SERKAN'DAN BÜYÜK HATA

İkinci yarıya ise konuk ekip Salzburg iyi başladı. Topu daha fazla ayağında tutan taraf olan konuk ekip Konyaspor'un ciddi bir pozisyon yaratmasına izin vermedi. Dakikalar 80'i gösterdiğinde ise Avusturya temsilcisi skoru 2-0 yaptı. Yeşil Beyazlılar'da kaleci Serkan Kırıntılı, ceza sahası içinde rakibine çalım atmaya kalkınca topu kaptırdı ve Munas Dabbur topu filelerle buluşturdu. Kalan dakikalarda başka pozisyon olmadı ve maç bu şekilde sona erdi. Konyaspor 3. hafta maçları sonunda 3 puanda kalırken, Salzburg 7 puana ulaşarak liderliğe yükseldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.