Hava Durumu

Konyasporlu taraftarlar Büyükşehir Belediye Stadyumu'nu harabeye çevirdiler

Misafir tribününde 105. ve 106. blokta bulunan yaklaşık 1000 Konyaspor taraftarı; 229 koltuk, 8 adet rezervuar, 10 sabunluk, 6 pisuar, 3 klozet kapağı, ve 2 lavabo aynasını kullanılamaz hale getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2018 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2018 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Konyasporlu taraftarlar Büyükşehir Belediye Stadyumu'nu harabeye çevirdiler

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

Bursaspor'un Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup edip ligde kalan haftalar için alt sıralarla arasını açtığı mücadele sonrası misafir tribününde bulunan Konyaspor taraftarları bulundukları tribüne verdikleri zararla mücadeleye damga vurdu. 105. ve 106. blokta yer alan yaklaşık 1000 Konyaspor taraftarı Bursa Büyükşehir Stadyumu içerisinde bulunan toplam 229 koltuk, 8 adet rezervuar, 10 sabunluk, 6 pisuar , 3 klozet kapağı, ve 2 lavabo aynasını kullanılamaz hale getirdi.

Alınan bilgilere göre bundan sonraki süreçte önce Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'ndan incelemede bulunacaklar ve toplam zarar maliyetini hesaplayıp Konyaspor kulübüne bildirecekler. Yani misafir tribününe verilen zararı Bursaspor değil Atiker Konyaspor Kulübü karşılayacak. Hatırlanacağı üzere karşılaşma sırasında da sahaya ses bombası atan ve meşale yakan 2 Konyasporlu taraftar gözaltına alınmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.