Hava Durumu

Köpeğe ateş etti,komşusunu vurdu

KONYA'da bahçesindeki tavuklarına saldıran köpeğe av tüfeğiyle ateş eden 70 yaşındaki Alaattin A., mısır tarlasını sulayan komşusu 39 yaşındaki Asuman Çakıcı'yı, sağ bacağından vurdu. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, saçmaların isabet ettiği köpek öldü.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2013 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2013 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Köpeğe ateş etti,komşusunu vurdu

Olay, dün merkez Meram İlçesi Yayla Pınar Uhut Mahallesi Karatepe Sokak'ta meydana geldi. Alaattin A.'nın tek katlı müstakil evinin bahçesindeki kümeste beslediği tavukların bir kısmı daha önce bir köpek tarafından parçalandı. Alaattin A. dün yine bahçesine yaklaşan bir köpeği görünce tavuklarına saldıracağını düşünerek ruhsatsız av tüfeğiyle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların bir kısmı biraz ilerideki mısır tarlasını sulayan komşusu Asuman Çakıcı'nın sağ bacağında ispat etti. Hafif yaralanan Çakıcı, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Alaattin A. da polis tarafından gözaltına alındı.

Çakıcı'nın tedaviye alındığı hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Alaattin A., gazetecilerin 'Niçin ateş ettiniz?' sorusu üzerine, ''Köpeğe sıkmıştım, kadına değmiş. Bir şey yok'' dedi. Alaattin A.'nın ateş açtığı köpeğin ise öldüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.