Hava Durumu

Köpeğin ısırdığı kadın dehşet anlarını anlattı

Bursa'da Uludağ'ın eteklerinde köpeklerin saldırısına uğrayan ve ayak damarlarıda hasar oluşan Gülşen Doğruyol dehşet anlarını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2012 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2012 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Köpeğin ısırdığı kadın dehşet anlarını anlattı
Yaşadıklarının korkusunu üzerinden atamayan Doğruyol, sokak köpeklerinin saldırısına uğradığı sırada baygınlık geçirdiğini söyledi.

Merkez Yıldırım ilçesi Akçağlayan Mahallesi Akçağlayan toplu konutlarında oturan Gülşen Doğruyol, dün 17.30 sıralarında bir yakınına gitmek için evinden çıktı. Ancak 505. sokak üzerine gelen Doğruyol, tel örgülerle çevrili olan bölümden toplu konutlara giren sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Bir anda neye uğradığını şaşıran Doğruyol, köpeğin yüzüne zarar vermesini engellemek için elini yüzüyle kapattı. Saldırı sonucu çığlık atan bayanın sesini duyan komşuları hemen Doğruyol'un yardımına koştu. Sokak köpekleri mahalle sakinlerinin müdahalesiyle uzaklaşırken yaralı bayan 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İki bacağından yaralanan ve hastanede yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilen Doğruyol, dün yaşadığı dehşet anlarını İHA'ya anlattı. Yaşadığı korku dolu anları unutmayan Doğruyol, "Görümceme gidip börek açacaktık. Evden çıktım, geç kaldığım için koşmaya başladım. Başımı eğmiştim, kaldırdığımda bir anda köpeklerin üzerime doğru geldiğini gördüm. Aniden bana saldırmaya başladılar. Ayakkabımın bağı çözüldüğü için yere düştüm. Etrafa baktım kimsecikler yoktu. Bağırmaya başladım. Sonra balkondaki komşularım beni gördü ve yardımıma koştu. Gözümü hastanede açtım. İlaç ve iğne verdiler. Ağrılarım var ama yapacak birşey yok. " dedi.

Tekstil fabrikasında çalışan ve eşinin yaralanmasının ardından işe gidemeyen Memduh Doğruyol, sokak köpeklerinin mahallede kol gezdiğini ve kimsenin tedbir almadığını söyledi. Hukuki yola başvuracağını ifade eden Doğruyol, "Eşim ölebilirdi de. Benim eşimin başına geldi başkalarının başına gelmesin. Bunun bir an önce önleminin alınmasını istiyoruz" diye konuştu.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.