Yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte Uludağ'a akın eden vatandaşlar 2 metreyi aşan karların üstünde mangal sefası yapıyor. Mangalı olmayanlar da taşların arasında ateş yaparak sucuk ekmek pişiriyor.
Haber Giriş Tarihi: 31.01.2013 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2013 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da vatandaşlar tatilin tadını çıkartıyor. Sömestre ve hafta sonu tatilini fırsat bilen günü birlikçiler karların üstünde mangal yapmanın keyfini çıkardı. Köpeğiyle beraber İstanbul'dan Bursa'ya gelen ve karda mangal yapan Volkan Uzun, Uludağ'ın her zamankinden daha güzel olduğunu, iki günlük tatilini geçirmek için Bursa'ya geldiğini söyledi. İnsanın kendi pişirdiği yemeğin daha lezzetli olduğunu, bu sebeple mangal yaptığını ifade eden Uzun, yanından köpeğini de ayırmadı.
Ankara'nın yorucu ortamından uzaklaşarak Bursa'da oturan oğlu Hüseyin Usta'nın yanına gelen Ahmet Usta da mangal bulamayınca çareyi taşları bir araya getirerek ateş yakmakta buldu. Izgarasını taşın üzerine koyan Usta, sucuk ekmek pişirerek hem kendi karnını hem de ailesinin karını doyurdu. Uludağ'ı çok beğendiğini söyleyen Usta, kar havasının kendilerine iyi geldiğini belirtti.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Köpeğiyle birlikte kar üstünde mangal yaptı
Yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte Uludağ'a akın eden vatandaşlar 2 metreyi aşan karların üstünde mangal sefası yapıyor. Mangalı olmayanlar da taşların arasında ateş yaparak sucuk ekmek pişiriyor.
Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da vatandaşlar tatilin tadını çıkartıyor. Sömestre ve hafta sonu tatilini fırsat bilen günü birlikçiler karların üstünde mangal yapmanın keyfini çıkardı. Köpeğiyle beraber İstanbul'dan Bursa'ya gelen ve karda mangal yapan Volkan Uzun, Uludağ'ın her zamankinden daha güzel olduğunu, iki günlük tatilini geçirmek için Bursa'ya geldiğini söyledi. İnsanın kendi pişirdiği yemeğin daha lezzetli olduğunu, bu sebeple mangal yaptığını ifade eden Uzun, yanından köpeğini de ayırmadı.
Ankara'nın yorucu ortamından uzaklaşarak Bursa'da oturan oğlu Hüseyin Usta'nın yanına gelen Ahmet Usta da mangal bulamayınca çareyi taşları bir araya getirerek ateş yakmakta buldu. Izgarasını taşın üzerine koyan Usta, sucuk ekmek pişirerek hem kendi karnını hem de ailesinin karını doyurdu. Uludağ'ı çok beğendiğini söyleyen Usta, kar havasının kendilerine iyi geldiğini belirtti.
GÜNÜN EN ÇOK OKUNAN HABERLERİ
BAKMADAN GEÇME...
POPÜLER VİDEOLAR