Hava Durumu

Köpek dehşeti! 25 köpek üniversiteli gence saldırdı.

Ankara Yenimahalle'de dayısının evine iftara giderken 25 kadar köpeğin saldırısına uğrayan 21 yaşındaki üniversiteli Ömer Yıldıran, ölümden döndü. Yıldıran'ın tüm vücudunda derin yaralar oluştu

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Köpek dehşeti! 25 köpek üniversiteli gence saldırdı.

Ankara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Ömer Yıldıran, Yenimahalle'ye bağlı Kent-koop Mahallesi'nde oturan dayısı Cafer Topaçlı'ya iftara gidiyordu.

Metrodan indikten sonra dayısının evine doğru yola koyulan Yıldıran'a 25 kadar köpek saldırdı. Uzun bir süre boyunca köpeklerle boğuşan ve kanlar içerisinde yerlerde kalan Ömer Yıldıran'ın imdadına çevreden geçen vatandaşlar yetişti. O esnada bölgeden geçen Erkan Türk, arabasını köpeklerin üzerine sürerek Yıldıran'ı kurtardı ve hemen hastaneye götürdü.

ŞİKÂYETLER ARTTI

Vücudunun çeşitli bölgelerinden derin yaralar alan Ömer Yıldıran'ın hastanedeki tedavileri devam ederken Kent-koop Mahallesi sakinleri yaşananlara isyan etti. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Yenimahalle Belediyesi'ne çok sayıda şikâyetlerde bulunduklarını belirten vatandaşlar, bu tür vakaların mahallelerinde sürekli olarak yaşandığını dile getirdi. Olayın ardından Yenimahalle Belediyesi'ne bağlı ekipler bölgede incelemelerde bulundu.

ÇOCUĞU PARÇALIYORDU

Olaya ilişkin konuşan Ömer Yıldıran'ın dayısı Cafer Topaçlı, " Biz yaşananları evin balkonundan gördük. Çocuğu parçalıyorlardı. Bağırdık ama yetişemedik. 20-25 köpek vardı. Mahalleden bir arkadaş olayı fark etti ve hemen müdahale etti. Onlara da saldırmışlar. Şuan baya yaralı... Daha ne kadar hastanede duracak bilmiyoruz. İnşallah buradan bu köpekleri toplarlar... Çok saldırmaya başladılar... Bir haftada üçüncü vaka oldu. Yenimahalle Belediyesi de bazı hayvan derneklerinden çekiniyor galiba... " diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.