Hava Durumu

Köpek tasmasıyla boğup...

İstanbul'da, Remzi Gelenler'in köpek tasmasıyla boğularak öldürülmesiyle ilgili cinayette sanıklar ilk kez ifade verdi. 5 kişinin ilişkiler ağı da ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Köpek tasmasıyla boğup...
İddiaya göre 44 yaşındaki Gürcistanlı Zhannetta Vashakidze ile sevgili olan Remzi Gelenler, kadının 24 yaşındaki kızı Tamar'la da birlikte olmak istedi. Tamar Vashakidze'nin nişanlısı Muhammed D., bir tartışmada Gelenler'i öldürdü. Katil zanlısı, cesedi gömmek için Zhannetta Vashakidze'nın yeni sevgilisi Hakan Y.'den yardım istedi. Zanlılar yakalanıp tutuklandı.

İlk duruşmada konuşan Tamar Vashakidze, "Remzi, benimle de birlikte olmak istiyordu" dedi. Muhammed D. de cinayeti işlediğini söyleyerek, "Ya teslim olacaktım, ya kaçacaktım ya da cesedi yok edecektim. Hakan ve Abdullah ile mezarlıktan kazma kürek aldık. Cesedi ormanlık alana gömdük" diye konuştu. "Âşık triplerine giriyordu" diyen Zhannetta Vashakidze ise fuhuş yaptığı iddialarıyla ilgili de "Bana iyilik yapanlarla ilişkiye girdiğim olmuştur. Evime gelenler fuhuş için gelmiyordu" diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.