Hava Durumu

Köpeklerin parçaladığı Erinç'e veda! Gözyaşları sel oldu

Eskişehir'de boş arazide yiyecek vermeye gittiği köpeklerin parçaladığı İngiltere'deki Leeds Üniversitesi Siyaset ve Uluslararası Çalışmalar Bölümü doktora öğrencisi 34 yaşındaki Erinç Pütün'ün cenazesi toprağa verildi. Cenaze töreninde anne Opr.Dr. Serpil Pütün ile beyin cerrahı baba Opr.Dr. Reyhan Pütün kızları Erinç için gözyaşı döktü.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2015 23:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2015 23:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Köpeklerin parçaladığı Erinç'e veda! Gözyaşları sel oldu
Olay, dün sabah Batıkent Mahallesi'ndeki Binay Sokak'ta villa tipi evlerin karşısındaki boş arazide meydana geldi. Köpeklerin bir cesedi parçaladığını görenlerin ihbarı üzerine sevk edilen polislerin yaptığı araştırmada ölen kişinin, daha önce Eskişehir Tabip Odası Başkanlığı yapan beyin cerrahı Opr.Dr. Reyhan Pütün ile göz hastalıkları uzmanı Opr. Dr. Serpil Pütün çiftinin bekar kızları Erinç Pütün olduğunu belirledi. Erinç Pütün'ün sırt çantası cesedin yaklaşık 500 metre ilerisindeki boş arazide bulundu. Polisler hem cesedin hem de çantanın olduğu yerde köpeklerin ayak izlerine rastladı.

Bu mutluluk fotoğraflarda kaldı

ÖLÜM NEDENİ, DIŞ KANAMA

Vücudunda çok sayıda hayvan ısırma izleri olan Pütün'ün cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı. ESOGÜ Hastanesi'nde dün akşam saatlerinde yapılan otopside Erinç Pütün'ün 'hayvan saldırısına bağlı dış kanama sonucu yaşamını yitirdiği' belirlendi.

Yakınları Erinç Pütün'ün yanlarında kaldığı anne ve babasının Batıkent Mahallesi'nde olay yerine yakın bir yerde oturduklarını, Erinç'in zaman zaman Batıkent Mahallesi'nin karşı tarafında bulunan Karagözler Mevkii'ne giderek buradaki sokak hayvanlarına yiyecek bıraktığını söyledi.

BABASI: HAYVANSEVERDİ

Baba Reyhan Pütün, kızı Erinç'in bilkent Üniversitesİ İşletme Fakültesi mezunu olduğunu, Leeds Üniversitesi Siyaset ve Uluslararası Çalışmalar Bölümü'nde doktorasını yaptığı, olay yerinin evlerine yakın bir yer olduğunu, zaman zaman sokak hayvanlarına yiyecek götürdüğünü söyleyerek, "Kızım hayvansever biriydi" dedi.

"BELGESELLERDEKİ GİBİ PARÇALIYORLARDI"

Bir görgü tanığı sabah yürüyüşe çıkmıştığını, yol kenarına yakın boş arazide 5-6 köpeğin yerde hareketsiz yatan ve ölü olduğunu düşündüğü bir kadını parçaladığını gördüğünü anlatırken, "Belgesellerde olduğu gibi köpekler kadının cesedini parçalıyordu. Taş atarak köpekleri uzaklaştırdım ve hemen polisi aradım" dedi.

GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Ölen Erinç Pütün'ün cenazesi bugün yakınları tarafından ESOGÜ Hastanesi morgundan alınarak Vişnelik Mahallesi'ndeki Sami Ramazanoğlu Camii'ne getirildi. Öğle namazının ardından düzenlenen cenaze töreninde Erinç'in babası Reyhan Pütün, annesi Serpil Pütün ve kardeşi Barış Pütün cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Yakınlarına sarılan Pütün çifti gözyaşı döktü.

Cenaze törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Yılmaz Büyükerşen, aynı partiden Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile çok sayıda kişi katıldı. Aynı camide Erinç Pütün'ün yanısıra biri kadın diğeri erkek olan iki kişinin daha cenaze nhamazları kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından Erinç Pütün götürüldüğü Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.