Hava Durumu

Köprüde can pazarı!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yem yüklü TIR'ın tekerinin patlaması sonucu köprünün korkuluklarına asılı kalarak alev aldı. Köprüyü savaş alanına döndüren TIR'ın sürücüsü ise yanmaktan son anda kurtarıldı

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2019 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2019 20:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Köprüde can pazarı!

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep istikametinden Şanlıurfa istikametine giden Mehmet N. yönetimindeki yem yüklü TIR'ın Nizip ilçe çıkışında tekeri patladı. Kontrolden çıkan TIR, köprüdeki korkuluklara takılarak köprüden aşağı sarktı. TIR'ın bazı parçaları köprüden düşerken, köprüde asılı kalan TIR'da ise yangın çıktı. Savaş alanını andıran görüntülerin ortaya çıktığı kaza yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Alevlerin arasında kalan sürücü itfaiye ekipleri tarafından askıda kalan TIR'ın içerisinden çıkarılarak ilk müdahalesi yapıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar meydana gelen sürücü, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan şoförün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kazanın meydana geldiği köprüde ve parçaların düştüğü köprünün altındaki yolda ise savaş alanını andıran görüntüler oluştu. Yanan lastik ve yem çuvalları ise itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. TIR saatler süren çalışmanın ardından kaldırılırken, trafiğe kapanan yol yeniden trafiğe açıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.