Hava Durumu

Koray Avcı valeye küfür yağdırdı iddiası!

Ünlü şarkıcı Koray Avcı, gittiği bir mekanda aracını kabul etmeyen valeye küfür yağdırdı. Avcı'nın "Sana burada ekmek yedirmem. Seni de bebeklerini de s...m" şeklinde hakaret ettiği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2019 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2019 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koray Avcı valeye küfür yağdırdı iddiası!

Şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan şarkıcı Koray Avcı, eğlenmek için gittiği mekana otomobili alınmayınca valeye "Sen benim kim olduğumu biliyor musun! Sana burada ekmek yedirmem" diye bağırarak küfürler yağdırdı. Vale, soluğu savcılıkta aldı.

"MÜDÜRÜNÜ ÇAĞIR BANA"

Sabah'ın haberine göre, Şarkıcı Koray Avcı, 3 Eylül günü Taksim'deki bir otelde bulunan gece kulübüne gitti. Aracıyla içeriye girmek isteyince, vale otelin talimatıyla içeriye araç alınamadığını söyledi. Duruma sinirlenen Avcı, önce "Genel müdürünü çağır bana" diye ters bir çıkış yaptı, ardından ağzını bozdu.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ VAR

Avcı, valeye "Sen benim kim olduğumu biliyor musun! Sana burada ekmek yedirmem. Seni de bebeklerini de s...m" diye küfür yağdırdı. Güvenlik amiri araya girdi ancak Avcı yatışmadı. Vale, olay sonrası güvenlik kamera kayıtlarını da alıp şarkıcıdan şikayetçi oldu. Savcılık soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.