Hava Durumu

Koray Aydın Sönmez Medya'da

Bursa’daki temasları kapsamında BUTTİM’de partililerle buluştuktan sonra Sönmez Medya’yı ziyaret eden MHP genel başkan adayı Koray Aydın, Genel Müdür Burak Özgün’le bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koray Aydın Sönmez Medya'da
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin “Okyanus ötesi kaynaklı planlar” dediği kurultay süreci ile ilgili açıklamalar yapan Koray Aydın, “Ben okyanus ötesini bilmiyorum. Kendi üstüme hiç almıyorum. Kabul edilirse Yargıtay sürecini beklemek zorunda kalacağız. Ama reddedilirse o zaman süreç işleyecek ve kongre, fiilen gerçekleşmiş olacak. 63’üncü madde değiştirilecek ve tüzüğümüz seçimli hale getirilecek. Devreye ilçe seçim hâkimliği giriyor. Dolayısıyla 15 gün askı süresiyle kongreye ara verilecek. Herhalde mayıs sonu kongre olur. Ben, üçüncü turda her adaydan oy alabilecek biri olarak görüyorum kendimi. O yüzden kendimi şanslı görüyorum” değerlendirmesini yaptı.



‘BURSA ÖNCELİKLİ’

Bursa’ya özel önem verdiğinin de altını çizen Koray Aydın, “Sadece Bursa temalı çalıştaylarım olacak. Buraya gelip seçmen karakterlerini, dağılımlarını analiz edeceğiz. O analizlere uygun aday profilleri çıkaracağız. Müracaat etmeyenleri de teşvik ederek toplumun bütün katmanlarına hitap edecek bir düzen oluşturacağız” dedi.  Fatmagül EREL
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.