Hava Durumu

Koreografi bizim işimiz

Koreografilere ortak akıl sonucu karar verdiklerini söyleyen Yeşil Beyazlı taraftarlar, ayrıca 3 boyutlu bir proje gerçekleştirmek için de kale arkasındaki çatı sisteminin güçlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2018 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2018 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koreografi bizim işimiz

Bursaspor'un geçtiğimiz hafta sahasında oynadığı Beşiktaş karşılaşmasında maç öncesi Yeşil Beyazlı taraftarların Teksas ve Maraton tribünlerinde yaptığı koreografi Türkiye'nin gündemine oturmuştu. AS TV'de yayınlanan Spor Özel programına konuk olarak bu muhteşem şovun kahramanları olan Enes Saygın, Onur Zerey ve Özcan Sönmez koreografinin en özel ayrıntılarını paylaştı. Afrin'deki operasyonda devletimizin yanında olduğumuzu göstermek için böyle bir koreografi yaptıklarını dile getiren Enes Saygın, "Gerçekten Bursaspor taraftarları için gurur verici bir koreografi yaptık. 8 parça karton kullanarak yapılan bir koreografi Türkiye'de ilk oldu. Önümüzdeki maçlar için daha üst düzeyde fikirlerimiz var" diye konuştu.

Onur Zerey ise projelere önce ortak bir akıl sonucu karar verdiklerini ve ilk aşamanın bilgisayarda çizim kısmı olduğunu söyledi. Zerey, "Daha önce Atatürk Stadyumu'nda denemelerimiz olmuştu. Yeni stadyumumuz ise koreografilere çok uygun bir yapıya sahip. Özellikle kale arkası tribünümüz karton şovları için çok uygun. Teksas ve Maraton'da toplamda 23 bin koltuğumuz var. Karton yerleştirme işi 2 gün sürüyor. En ufak bir hata tüm sistemi bozabiliyor" dedi. Özcan Sönmez ise yeni stadyumda 3 boyutlu koreografiler yapmayı planladıklarını fakat bunun için öncelikle stadyumdaki çatı sistemin kuvvetlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.