Hava Durumu

Körfezde Bursaspor coşkusu

Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği'nin önceki gün gerçekleştirdiği geleneksel 13. Dayanışma Gecesi'ne yoğun katılım sağlanırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Körfezde Bursaspor coşkusu

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

Geceye katılan Yusuf Erdoğan, iyi başladıkları sezonu, güzel bir yerde bitireceklerini söyledi

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Dayışma Gecesi'nin 13.'sü önceki gün gerçekleştirildi. Karacaali köyü Zeytinpark'ta gerçekleştirilen organizasyon oldukça samimi ve renkli görüntülere sahne oldu. Geceye Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Oran'ın yanı sıra Bursaspor yönetim kurulu üyeleri Hasan Parlakay, Hakan Hacızade, Görkem Akbaş, Trabzonspor'dan transfer edilen Yusuf Erdoğan, eski yöneticilerden Erkan Kamat ve Ahmet Bozdemir ile çok sayıda Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği üyeleri katıldı.

ORGANİZASYONLARA DEVAM

Gecede ilk olarak söz alan Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Oran, katılan tüm konuklara teşekkür etti. Timsah'ın son transferi Yusuf Erdoğan ise, "Böyle bir organizasyona katıldığım için çok mutluyum. Gemlik'e teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir atmosfer yaratmışlar burada. Bursaspor'un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bir kez daha anladım. Böyle organizasyonların devam etmesini istiyoruz. Sezona iyi başladığımızı düşünüyorum. İnşallah sezonu da güzel bir şekilde bitireceğiz" dedi. Dayanışma gecesi pasta kesimi, forma açık artırması ve hediye çekilişi ile sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.