Hava Durumu

Korku Seansı 2 filmini izlerken öldü

İlk filmiyle adından söz ettiren 'The Conjuring'in devam filmi 'The Conjuring 2' bir kişinin hayatına mal oldu. Filmi izleyen bir adamın kalbi gördüklerine dayanamadı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 00:47
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 00:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korku Seansı 2 filmini izlerken öldü
Korku ve gerilim sineması herkese göre değil. Özellikle yaşlılara göre hiç değil. Hindistan’da gerçekleşen olayda, 65 yaşındaki bir adam “The Conjuring 2” (Korku Seansı 2) adlı filmi izlerken hayatını kaybetti. 

Times of India sitesinin verdiği habere göre, filmi izlerken kalbinde sancı hisseden adam filmin sonlarına doğru bayıldı ve bir daha uyanmadı. 

GİZEMLİ OLAY NASIL ÇÖZÜLECEK?

Tamil Nadu’daki küçük bir kasaba olan Tiruvannamalai’de gerçekleşen olaya konu olan yaşlı adamın öldüğü kaldırıldığı hastanede ortaya çıktı. Buna rağmen, ölen kişinin kimliği tespit henüz açıklanmış değil. Gizemli olayda ilginç bir detay daha var. Ölen adamın ceseti de ortadan kaybolmuş durumda ve araştırmalar sürüyor.



KORKU SEANSI 2 ÜLKEMİZDE VİZYONDA

Hindistan’da gerçekleşen bu garip olay nasıl sonuçlanır bilinmez ama filmin ülkemizde de vizyonda olduğunu hatırlatalım. İlk filmi 2013 yılında vizyona giren Korku Seansı serisinin yeni filminin yönetmenliğini James Wan üstleniyor. Vera Farmiga, Patrick Wilson ve Madison Wolfe’un yer aldığı filmin fragmanını yukarıda izleyebilirsiniz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.