Hava Durumu

Korkulu rüyadan mutlu sona

Bursaspor, Süper Lig’in 24. haftasının açılış maçında Balıkesir karşısında sıkıntılı anlar yaşamasına karşın mücadeleden 4-2 galip ayrıldı ve puanını 41’e yükseltti.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2015 07:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2015 07:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkulu rüyadan mutlu sona
DEVRE BERABERE BİTTİ

Ligde geçen hafta Eskişehir deplasmanında puan kaybeden Bursaspor, 2-1 yenik duruma düştüğü maçtan 4-2 galip ayrıldı. Mücadeleye Yeşil Beyazlılar iyi başladı. Karşılaşmanın 15. dakikasında Josue yaklaşık 25 metreden çok güzel vurdu ve top üst direğe de çarpıp ağlarla buluştu. 25.dakikada Zec’in ortasında topa iyi dokunan Gökhan Ünal skoru 1-1’e getirdi. 30’da Balıkesirspor skoru 2-1’e taşıdı. Sercan Yıldırım’ın ortasında meşin yuvarlağa altıpas içinde kafayı vuran Gökhan, ikinci golünü kaydetti. 36.dakikada Yeşil Beyazlılar beraberliği yakaladı. Sağdan gelen ortada Fernandao topu indirirken, meşin yuvarlağı önünde bulan Holmen sert bir vuruş yaptı ve skorda eşitliği sağladı. Devre de 2-2 sona erdi. 

ENES HAREKET GETİRDİ

Timsah 2.yarıya da etkili başlarken, Ozan İpek’in yerine oyuna giren Enes Ünal ile 3 pozisyonda etkili oldu ancak topu ağlara gönderemedi. Aziz’in 71. dakikada yaptığı ortada top Aykut’un eline çarptı ve hakem Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterdi. 1 dakika sonra Fernandao’nun vuruşu ağlarla buluştu. 84.dakikada Bursaspor skoru 4-2’ye getirdi. Korner atışında Fernandao topu arka direğe aktardı. Enes Ünal’ın vuruşu golle sonuçlandı. İlerleyen dakikalarda iki top direkten dönerken karşılaşma 4-2 Bursaspor lehine sona erdi. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.