Hava Durumu

Korkunç! 6 yaşındaki erkek çocuğa çikolata vererek kandırdı...

Kayseri'de oyun parkında 6 yaşımdaki erkek çocuğa bisküvi, çikolata ve şeker verdikten sonra cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 21 yaşındaki Suriyeli sanığa 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2018 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2018 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkunç! 6 yaşındaki erkek çocuğa çikolata vererek kandırdı...

22 Mayıs'ta Melikgazi ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda oyunparkında oynayan 6 yaşındaki erkek çocuğu M.E.A.'yı yanına çağıran 21 yaşındaki Suriyeli Saleh R. iddiaya göre çocuğa çikolata ve şeker verip, istismarda bulundu. Bu sırada onları gören D.A. isimli kadın olayı polise anlattı. Yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AİLE BAKANLIĞI DA DURUŞMAYA KATILDI

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık Saleh R.(21), mağdur M.E.A.(6), mağdurun şikayetçi annesi Ö.A.(35) ve avukatlar hazır bulundu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı da duruşmaya müdahil oldu.
Sanık: "Neden dokundum bilmiyorum"
Suriyeli sanık Saleh R. tercüman eşliğinde verdiği savunmasında, "Oyun parkında oturuyordum, mağdur yanıma geldi, kardeşlerime bisküvi almıştım. Onlardan istedi, ben de verdim. Sonra bir kez bacaklarına dokundum. Neden dokundum, bilmiyorum" dedi.

MAĞDUR BAŞINI SÜREKLİ ÖNE EĞDİ

Mağdur erkek çocuk M.E.A.'nın ise ifadesi alınamadı. Mağdurun konuşmadığı, sorulara cevap vermediği ve başını öne eğdiği mahkeme zabıtlarına geçti. Duruşmada hazır bulunan pedagog da "Mağdur içindir bulunduğu durum yüzünden konuşmuyor. Duruşma öncesi de bana hiçbir şey anlatmadı. Sadece sanık içeri girince mağdur hatırladığını söyleyip, 'Bu Suriyeli, kötü biri' dedi" şeklinde konuştu.

Mağdurun annesi Ö.A. olayı görmediğini, sanıktan şikayetçi olduğunu söylerken, olayın görgü tanığı D.A. tanık olarak dinlendi. D.A. "Ben o sırada etrafa bakıyordum. Eşim fatura ödeme merkezinde sıradaydı. Kamelyaya oturdum. Karşımda mağdur ile sanık oturuyordu. Beni görünce sanık tedirgin oldu, eli mağdurun omzundaydı. Çikolata, şeker gibi şeyler veriyordu. Ben çocuğumu oyun parkına götürdüm, oradan biraz uzaklaştım ama gözlerim üzerindeydi. Sanık yine çocuğa çikolata verdi, sonra çocuğun pijamasını indirdi, çocuğa dokununca hemen eşim M.A.'ya haber verdim. Daha sonra polisler geldi" ifadelerini kullandı.

Karar verileceği uyarısı ile son sözü sorulan sanık Saleh R. "Takdir sizin, beraatımı istiyorum" dedi.
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu sanığa 'çocuğa karşı sarkıntılık düzeyde basit cinsel istismar' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası ile tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.