Hava Durumu

Korkunç cinayet! Öldürüp, çamaşır ipiyle korkuluklara astılar

Çankırı'da, Ankara-Kastamonu karayolu civarında Tatlıçay içinde çamaşır ipiyle demire asılmış şekilde bir erkek cesedi bulundu. Yapılan araştırmada cesedin Afgan uyruklu bir erkeğe ait olduğu belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkunç cinayet! Öldürüp, çamaşır ipiyle korkuluklara astılar

Çankırı'da, Ankara- Kastamonu karayolu civarında Tatlıçay içinde çamaşır ipiyle demire asılmış şekilde bir erkek cesedi bulundu.

ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Vatandaşların Çankırı-Kastamonu yolu 15 Temmuz Şehitler Bulvarı üzerinde bulunan Tatlıçay'da çamaşır ipiyle boynundan demir korkuluklara asılmış bir erkek cesedi görmesi üzerine durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri intikal etti. İncelemede bulunan olay yeri inceleme ekipleri demir korkulukta asılı duran kişinin üzerinde kimlik bulamadı.

67 YAŞINDA BİR AFGAN

Savcının incelemesinin ardından polis ve itfaiye ekipleri Tatlıçay içinde bir süre çalışma yaparak cesedi asılı bulunduğu yerden çıkardı. Erkek cesedi otopsi için Çankırı Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.
Polis ekipleri, üzerinden kimlik çıkmayan şahıs ile ilgili yaptığı çalışma sonrasında cesedin Afgan uyruklu 67 yaşındaki Ghasem Hosseini'ye ait olduğunu tespit etti.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.