Hava Durumu

Korkunç cinayet! Önce bıçakladılar sonra diri diri gömdüler

Ankara'da öldürdükleri kişinin cesedini boş bir araziye gömdükleri öne sürülen 3 kişi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2015 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2015 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkunç cinayet! Önce bıçakladılar sonra diri diri gömdüler
Geçen ay Aktepe Polis Merkez Amirliğine kayıp başvurusu yapan Serkan Sünger, bir süredir haber alamadıkları ağabeyi Mustafa Sünger'in (41) bulunmasını istedi. Şikayet üzerine çalışma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Mustafa Sünger'in sık sık telefonla görüştüğü Ömer D'yi (24) gözaltına aldı. 

Emniyette ifadesine başvurulan Ömer D, Mustafa Sünger'i, birlikte yaşadığı Sultan K'yi rahatsız ettiği için 22 Şubat'ta akşam saatlerinde telefonla arayarak Baraj Mahallesindeki evine çağırdığını söyledi. Zanlı, evde sopayla darbedip, bıçaklayarak öldürdüklerini anlattı. Ömer D, maktule ait 06 MEP 72 plakalı aracın bagajına koyduklarını cesedi, gece Yuvaköyü'ne götürüp boş bir araziye gömdüklerini itiraf etti.

Zanlının ifadesi doğrultusunda soruşturmayı genişleten Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Sultan K. ile Yahya A'yı da gözaltına aldı. Sultan K, emniyetteki ifadesinde suçu kabul etti.Yahya A. da cinayetin ardından Sünger'in
cesedini Yuvaköy'deki boş bir araziye gömdükten sonra maktule ait otomobille 3 gün gezdiklerini, daha sonra aracı Demetevler'de oto alım satımı yapan tanıdığı Yalçın B'ye 400 lira karşılığında sattıklarını anlattı.

Yalçın B. de ifadesinde aracı Yahya A'dan 400 lira kaparo karşılığında satın aldığını ve havaalanı yolundaki bir akaryakıt istasyonunun yanındaki açık otoparkta tuttuğunu söyledi. Burada bulunan araç, incelenmek üzere Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Cinayet polisi, ifadelerin ardından zanlıların tarif ettiği yerde eğitimli köpekler eşliğinde yaptıkları aramada, Mustafa Sünger'in cesedini toprağa gömülü halde buldu.

"GÖMÜLDÜKTEN SONRA ÖLDÜ" İDDİASI

Olay yerinde yapılan ilk incelemede, Mustafa Sünger'in ağzının açık olduğu tespit edildi. Sünger'in, toprağa gömüldüğü sırada yaşadığı, gömüldükten sonra hayatını kaybettiği iddia edildi. Ceset incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Polis, suç aleti bıçağı bulmak için Varlık Mahallesi Yalova Sokak'taki bir binanın bahçesinde arama yaptı. Ekipler, bahçede poşet içinde bir pantolon, bir bez parçası ve ekmek bıçağını buldu. Polis, Ömer D'nin Bağlariçi Mahallesindeki evinde de olayda kullanılan üzeri çamurlu kazma, kürek ve sopa buldu.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen Ömer D, Sultan K. ve Yahya A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.