Hava Durumu

Korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı... Diri diri yakmışlar

Türkiye Özgecan'ın yasını tutarken bir kötü haber de Manisa'dan geldi. Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde zeytinlik içindeki bir barakada yakılmış bir kadın cesedi bulundu. Otopsisinde kadının canlıyken yakıldığı belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2015 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2015 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı... Diri diri yakmışlar
Kesin olmayan ilk bulgulara göre ceset 20-49 yaşlarında bir kadına ait. Yüzde 90'ı yanan cesedin kime ait olduğu ise polise, 'kayıp' başvurusu yapan kişilerden alınacak DNA örnekleriyle tespit edilecek.

TAYT PARÇASI BULUNDU

Cesedi bulan zeytinliğin sahibinin ihbarıyla soruşturma başlatan polis, olay yerine yakın bölgede ölen kişiye ait olduğu sanılan tayt parçası bulundu.

Bu delil, kadının şehirden getirildiği ihtimalini kuvvetlendirdi. Cesedi bulan zeytinliğin sahibinin ifadesine de başvuran polis, bölgenin yerleşim alanlarına uzaklığı nedeniyle vahşeti aydınlatacak güvenlik kamera kaydını da bulamadı. Bölgede ve çevre illerde tüm kayıp başvurularını mercek altına alan jandarma ve polisin çok yönlü araştırması sürüyor.

İPUÇLARI DA YANMIŞ

İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi tamamlandı. Ceset tamamen yandığı için, ipucu olabilecek olası darp, kesici alet ve kurşun yarası tespit edilemedi. Kesin ölüm sebebi ve diğer ayrıntılar ise İstanbul Adli Tıp İhtisas Daire Başkanlığı'nda yapılacak ayrıntılı otopsiyle saptanacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.