Hava Durumu

Korkunç cinayette çarpıcı detay! Türkiye'de...

Belçika'nın Liege kentinde birlikte yaşadığı imam nikahlı eşi Emine Yağmur ve kayınvalidesi Fatma Yağmur'u öldürdükten sonra Ankara'daki Belçika Büyükelçiliği'ne gelerek teslim olan Beytullah Altuner'in Türkiye'de üç il değiştirdiği tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2018 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2018 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkunç cinayette çarpıcı detay! Türkiye'de...

Belçika'dan uçakla Antalya'ya geldiği belirlenen cinayet zanlısının daha sonrasında taksiyle Konya'ya, ardından Ankara'ya geçtiği öğrenildi. Zanlının teslim olmadan önce Konya'da annesinin yanına giderek helallik istediği ortaya çıktı.

Belçika Liege'de yer alan Herstal bölgesinde yaşayan Emine Yağmur ve annesi Fatma Yağmur'un öldürülmesi olayına ilişkin önemli detaylara ulaşıldı. Cinayet zanlısı Emine Yağmur'un imam nikâhlı eşi Beytullah Altuner'in olayın hemen ardından Belçika'dan ayrılarak Almanya'nın Düsseldorf kentine gittiği ve burada bir süre kaldıktan sonra uçakla Antalya'ya geçtiği belirlendi. Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra polise deşifre olmamak için taksi kullandığı öğrenilen zanlının Antalya'dan Konya'nın Yunak ilçesine annesinin yanına gittiği ortaya çıktı. Ankara'ya yola çıkmadan önce burada annesinden helalik isteyen zanlının daha sonrasında ise Konya'dan yine taksiyle Ankara'ya gelerek Belçika Büyükelçiliği'nde polise teslim olduğu belirtildi.

KENDİSİNİ TERK ETTİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlının ifadesinde bir çocuğun annesi ile hamileliğinin ardından sorunlar yaşadığını, kendisini terk edip başka biriyle ilişkisinin başlaması üzerine de cinayeti işlemeye karar verdiğini söylediği bildirildi. Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen Altuner tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"SİZİ ÖLDÜRMEK FARZ OLDU" MESAJLARI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Yağmur'un ilk evliliğinden olan 10 yaşındaki oğluna da tehdit mesajları attığı ortaya çıkan zanlının olaydan iki hafta önce genç kadını ve annesi Fatma Yağmur'u, "sizi öldürmek farz oldu" diye mesajlar attığı tespit edilmişti. Zanlının olaydan hemen önce ise Yağmur'a, "Bekle o evde çocuğum hariç hiç kimseyi canlı bırakmayacağım" dediği öğrenilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.