Hava Durumu

Korkunç! Fotoğraf çekmek isterken devasa balinanın ağzında kaldı...

Güney Afrika'nın Port Elizabeth Limanı'nda köpekbalığını fotoğraflamak isteyen 51 yaşındaki dalgıç Rainer Schimpf, kendini bir anda devasa balinanın ağzında buldu!

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2019 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2019 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkunç! Fotoğraf çekmek isterken devasa balinanın ağzında kaldı...

Güney Afrika'da 15 yıldır dalış turu operatörlüğü yapan 51 yaşındaki Rainer Schimpf, geçtiğimiz ay fotoğraf çekmek için daldığı mavi sularda dehşeti yaşadı.

Korkunç olay Güney Afrika'daki Port Elizabeth Limanı'nda meydana geldi. Dalgıç Schimpf, kendini bir anda 30 ton ağırlığındaki balinanın ağzında buldu. Balina, Schimpf'i ağzındaki diğer balıklarla birlikte dışarı fırlattı.

Schimpf, böyle bir şeyi ilk kez yaşadığını söyledi ve o an neler hissettiğini bir videoda anlattı: Yem topu atmıştım, bir köpekbalığını fotoğraflamaya çalışıyordum ve bir anda etraf karardı ve bir baskı hissettim. Kalçam üzerindeki baskıyı hissedebiliyordum, böyle bir durumda korku için zaman yok. İçgüdünü kullanmak zorundasın.

O gün, Schimpf ve ekibi birlikteydi. Penguenlerin, fokların, yunusların, balinaların ve köpekbalıklarını filme almak için çalışıyorlardı. Takım iki gruba ayrılmıştı, burada Schimpf'ın ekibi kıyıdan 25 mil uzaktaydı. Deniz koşulları o gün "mükemmeldi", ancak deniz dönmeye başladığında, ekip kötü bir şey olacağını tahmin ediyordu.

Dalıcının meslektaşı Heinz Toperczer, korkunç olayı kaydetti ve The Mirror'a bildirdi. Heinz, grubu Schimpf'in ekibini çekerken suya girmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.