Hava Durumu

Korkunç kaza...1 ölü 3 yaralı

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2014 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2014 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkunç kaza...1 ölü 3 yaralı

Kaza sabah 5.00 sıralarında Mevlana Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, müzisyen oldukları öğrenilen 2’si kız 4 genç eğlence mekanından dönerken kaza yaptı. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü öğrencisi olan ve bir barda bateristlik yapan Ercan Özkan’ın kullandığı 34 EMC 70 plakalı üzeri açık otomobil, Mevlana Caddesinden Evliya Çelebi Caddesine doğru seyrederken, bir anda kontrolden çıkıp taklalar atarak karşı şeride geçti. Refüjdeki demir bariyerleri aşan otomobil, diğer araçlara çarparak durabildi. Kazanın mahalle sakinleri tarafından polise haber verilmesi üzerine olay yerine birçok polis ekibi ve sağlık görevlisi sevk edildi.

ÜZERİ AÇIK OTOMOBİLDEN FIRLADILAR

Takla atan otomobilin, üzerinin açık olması nedeniyle araçtan fırlayan Gizem Gürşah Doğa, olay yerinde feci şekilde can verdi. Doğa’nın cansız bedeni olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından gazete ile kapatıldı. Kaza sırasında araçtan fırlayan bir başka isim ise şoför Ercan Ö. idi. Ercan Ö. kullandığı otomobilinin altında kaldı. Mahalle sakinleri tarafından otomobilin altından çıkarılan Ercan Ö, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Araçta bulunan diğer kişiler Sena Akay ve Osman Tekebaş ise olay yerinde yapılan müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Kazanın şokunu atlatamadığı gözlenen Osman Tekebaş sağlık görevlilerinin kendisini ambulansa aldığı sırada, “Gitarımı da ambulansa getirin o benim hayatım lütfen verin” dedi.
Sağlık görevlileri Tekebaş’ın isteğini yerine getirerek gitarı ambulansa aldılar. Daha sonra nöbetçi savcı olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.