Hava Durumu

Korkunç kaza! Arkadaşları inanamadı

Şişli Büyükdere Caddesi'nde motosiklet hakimiyetini kaybeden sürücü yol kenarındaki refüje çarptıktan sonra savrularak metrelerce sürüklendi. Sürücü Turgay Girgin kaza yerinde hayatını kaybederken, olay yerine gelen yakınları ise Girgin'in cansız bedeni başında gözyaşlarına boğuldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2016 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2016 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkunç kaza! Arkadaşları inanamadı
Kaza saat 05.30'da Şişli Büyükdere Caddesi, Beşiktaş istikameti Zincirlikuyu Mezarlığı yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cadde üzerinde seyir halindeki 27 yaşındaki Turgay Girgin yönetimindeki 34 VB 8199 plakalı motosiklet, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki refrüje çarptı.

METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet ve sürücü metrelerce sürüklendi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen 112 sağlık ekipleri Turgay Girgin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise kazanın yaşandığı caddede güvenliği sağladı.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kaza haberini alarak olay yerine gelen Girgin'in yakınları ise Girgin'in cansız bedeni başında gözyaşlarına boğuldu. Girgin'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.