Hava Durumu

Korkunç kazada önce eşini, sonra oğlunu kaybetti ardından da...

Osmaniye'de okul gezisine gidenleri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu eşini kaybeden kadın, aynı kazada yaralanıp bir hafta sonra yaşamını yitiren oğlunu Diyarbakır'da defnederken Hatay'daki evine hırsız girdiği haberini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 06:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 06:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkunç kazada önce eşini, sonra oğlunu kaybetti ardından da...
Alınan bilgiye göre, Hatay'dan Osmaniye'ye geziye giden öğrenci, öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu 14 kişinin öldüğü kazada eşi Ferruşah Eşen'i kaybeden Dilberay Eşen, aynı kazada yaralandıktan bir hafta sonra yaşamını yitiren oğlu Hüseyin'i toprağa vermek için Diyarbakır'a gitti.

Dilberay Eşen, Diyarbakır'da bulunduğu sırada henüz kimliği tespit edilemeyen kişi ya da kişiler, İskenderun ilçesi Meydan Mahallesi'ndeki evine girerek yaklaşık 500 lirayı çaldı.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürülüğü ekipleri, soruşturma başlattı.

Hatay'dan 5 Haziran’da okul gezisine giden İskenderun Beş Temmuz İlkokulu'nun öğrencileriyle, öğretmen ve velileri taşıyan midibüs, Osmaniye'deki Cevdetiye Mahallesinde bir otomobille çarpıştıktan sonra sulama kanalına devrilmiş, kazada öğretmen, öğrenci, veliler ve sürücü Ferruşah Eşen'inin de aralarında bulunduğu 13 kişi hayatını kaybetmiş, Eşen'in oğlu Hüseyin ise kaldırıldığı hastanede kazadan bir hafta sonra yaşamını yitirmişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.