Hava Durumu

Korkunç olay! Denizde bebek cesedi bulundu

Balat sahilinde 3-4 aylık olduğu tahmin edilen bir bebeğin cesedi bulundu. Polis, cesedi çıkarıp siyah bir poşete koyarak Adli Tıp Kurumu'na götürdü.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2014 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2014 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkunç olay! Denizde bebek cesedi bulundu

İstanbul'da bugün, denizden, biri bebek, biri de 71 yaşında 2 kişinin cesedi çıktı. Üsküdar'da serinlemek için denize giren 19 yaşındaki bir genç de akıntıya kapılarak kayboldu.

İlk ceset, Balat sahilinden çıktı. Saat 17.00 sıralarında, tur teknelerinin bulunduğu alanda, kıyıya henüz 3-4 aylık olduğu tahmin edilen bir bebeğin cesedi vurdu. Bunun üzerine, tekne çalışanları ve sahilde piknik yapan vatandaşlar durumu deniz polisine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, cesedi denizden çıkararak siyah bir poşete koydu. Yapılan incelemelerin ardından, ceset incelenmek üzere sivil bir araçla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Bebek cesedini bulan teknenin kaptanı Fuat Sarı, "Bebeğin maket mi gerçek mi olduğunu merak ettim. Yakından inceleyince, gerçek olduğunu fark ettim. Vücudu ve yüzü çürümüş bir vaziyetteydi. Polisi aradık. Polis gelip cesedi çöp poşetine koydu ve buradan götürdü" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.