Hava Durumu

Korkunç olay! Evcil hayvanlar sahibini yedi

İstanbul'da yaşayan M.O.'nun kedi ve köpekleri tarafından parçalanmış cesedi bulundu. Tanınmaz haldeki kadının ölüm nedenini Adli Tıp da belirleyemedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2019 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2019 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkunç olay! Evcil hayvanlar sahibini yedi

İstanbul'da evcil hayvanlarıyla birlikte yaşayan M.O. (42), ev sahibinin aramalarına cevap vermeyince inanılmaz olay ortaya çıktı. Kağıthane'deki evinde kedi ve köpekleri ile yaşayan kadın, 3 aydır kirasını ödemeyince ev sahibi tarafından defalarca arandı.

Cevap verilmemesi üzerine şüphelenen ev sahibi, bir arkadaşından kiracısını kontrol etmesini istedi. M.O.'nun yaşadığı daireye gelen C. Z., zile basmasına rağmen karşılık alamadı. Ev sahibi arkadaşını arayarak bilgi veren genç adam, daireden kötü kokular yayıldığını söyledi. Kadının oturduğu daireye gelen ev sahibi, kokulardan şüphelenerek polise haber verdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri, çilingir eşliğinde kapıyı açtıklarında gördükleri manzara karşısında şoke oldu.

Haftalar önce öldüğü tespit edilen kadının cansız bedeninin evdeki 3 kedi ve 1 köpek tarafından parçalandığı belirlendi. Aile yakınları şahsın psikolojisinin bozuk olduğunu ve intihar etmiş olabileceğini söyledi. Adli Tıp, şahsın cansız bedeninin kediler tarafından parçalandığını, bu nedenle tam ölüm nedeninin belirlenemediğini ifade etti. (SABAH)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.