Hava Durumu

Korkunç olay! Kanser hastası oğlunu öldürdü

Kocaeli'de korkunç olay... Bir baba 23 yaşındaki oğlunu silahla vurarak öldürdü. Babanın, kanser olan ve "Çok acı çekiyorum, beni öldürün" diye yalvaran oğlunu daha fazla acı çekmesin diye öldürdüğü iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 06:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 06:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkunç olay! Kanser hastası oğlunu öldürdü
Olay, dün gece İzmit Erenler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bağırsak kanseri olan Fatih B. acı içerisinde kıvranırken, "Beni vurun, çok acı çekiyorum" diyerekanne ve babasına yalvardı. Salim B., oğlunun acı çekmesine dayanamayarak tabanca ile başına doğru 2 el ateş etti.

Salim B. daha sonra telefonla yakınlarını arayarak olay hakkında bilgi verdi. İhbar üzerine sevk edilen 112 Acil ekibi,
Fatih B.’nin öldüğünü belirledi.



Olay yerinde yapılan inceleme ardından Fatih B.’nin cenazesi morga kaldırıldı. Gözaltına alınan Salim B. kanser olan oğlunun daha fazla acı çekmemesi için öldürdüğünü ve çok üzgün olduğunu söyledi.

Fatih B.’nin dayısı Temel Onat, "Eniştem, gece beni aradı. Fatih’i vurduğunu söyledi. Evine gittim orada kardeşim Lalehan’a sahip çıktım. Fatih, 'Beni vurun, çok acı çekiyorum' demiş. Bunun üzerine de babası iki el ateş etmiş" dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kolon kanseri nedeniyle 4 yıldır tedavi gören oğlunu daha fazla acı çekmemesi için öldürdüğü iddia edilen 52 yaşındaki Salim B., Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesinin alınması ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. 
Salim B. ifadesinde olay gecesi oğlunun çok acı çektiğini, bu haline dayanamadığını, kan kusan oğlunun "Baba beni ya öldür ya da yaşat" dediğini, psikolojisinin bozulması nedeniyle kendini kaybederek oğlunu öldürdüğünü söylediği
belirtildi.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Fatih B. ise Kocaeli’nin Kartepe İlçesi İstasyon Camii’nde öğleleyin kılınan cenaze namazı ardından Köseköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Biricik ailesinin yakınları cenazeye katılırken, annesi ve ablası fenalık geçirdikleri için cenazeye katılmadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.