Hava Durumu

Korkunç ölüm! Ünlü cerrahın kızını köpekler parçaladı

Eskişehir’de doktor olan Serpil ve Reyhan Pütün çiftinin kızları 34 yaşındaki Erinç Pütün’ün sokak köpekleri tarafından parçalandığı sanılan cesedi boş arazide bulundu. Soruşturma başlatan polis, Pütün’ün sokak köpeklerinin saldırısında öldüğü ihtimali üzerinde duruyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2015 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2015 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkunç ölüm! Ünlü cerrahın kızını köpekler parçaladı
Polisler hem cesedin hem de çantanın olduğu yerde köpeklerin ayak izlerinin bulunduğunu, Erinç Pütün’ün sokak köpeklerinin saldırısı sonucu ölmüş ihtimalinin ağır bastığını söyledi. Hayvan sever bir kişi olan Erinç Pütün’ün, zaman zaman  bu bölgeye giderek, sokak köpeklerine yiyecek verdiği belirtildi.   

Batıkent Mahallesi Binay Sokağı'nda sabah yürüyüşe çıkan kişi, tarlada çok sayıda köpeğin bir şey yediğini fark etti.

\\\"\\\"

Köpeklerin yanına doğru yaklaşan bu kişi, hayvanların arasında ceset görünce polis ekiplerine haber verdi.

\\\"\\\"

Olay yerine gelen polis ekipleri, cesedin 30 yaşındaki Erinç Pütün'e ait olduğunu belirledi. Çevrede araştırma yapan ekipler, kadının çantası ve giysilerine ait parçalar buldu.

\\\"\\\"

İNCELEME SÜRÜYOR
      
Eskişehir'de, boş arazide parçalanmış bulunan kadın cesedindeki ilk incelemede herhangi bir ateşli silah ya da kesici alet bulgusu görülmediği, ölümün köpeklerin saldırısı sonucu gerçekleştiğinin değerlendirildiği bildirildi.
      
Eskişehir Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, sokak köpeklerinin parçaladığı sırada bulunan cesedin, Erinç Pütün'e ait olduğunun belirlendiği hatırlatıldı.
      
Batıkent Mahallesi'ndeki olayın ardından çalışma başlatıldığı duyurulan açıklamada, "Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede herhangi bir ateşli silah veya kesici alet yaralaması olmadığı, ölümün sokak köpeklerinin saldırısı neticesinde gerçekleştiği değerlendirilmekle birlikte konu hakkında soruşturma devam etmektedir" ifadesine yer verildi.

\\\"\\\"
      
Eskişehir’de ünlü beyin cerrahı Op. Dr. Reyhan Pütün ile göz hastalıkları uzmanı Opr. Dr. Serpil Pütün çiftinin kızı olan Erinç Pütün’ün parçalanmış cesedi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.