Hava Durumu

Korkunç patlamada ölen Ayten'in mesajı yürekleri dağladı

Reyhanlı’daki patlamada yaralanarak tedaviye alınan ve bugün hayatını kaybeden 19 yaşındaki Ayten Çalım’ın sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında yaptığı paylaşım yürek dağladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2013 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2013 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkunç patlamada ölen Ayten'in mesajı yürekleri dağladı

Sanatçı Gülşen’in son günlerde dillerden düşmeyen, ’Yatcaz kalkcaz hooop ordayız’ şarkısına atıfta bulunan Ayten Çalım’ın sayfasında, mezarlık fotoğrafı üzerindeki, ’Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, hooooop ordayız’ sözlerine, ’Yalan mı?’ yorumu yapması dikkat çekti.

4 Mayıs’ta yaptığı paylaşımdan 7 gün sonra meydana gelen patlamada ağır yaralanan Ayten Çalım, 3 gün yaşam mücadelesi verdiği hastanede yaşamını yitirdi. Ayten’den geriye, facebook’ta yaptığı paylaşımlar kaldı.

Genç kız hayata dair yaptığı başka bir paylaşımda ise şu sözleri yazdı: "Ee’si öyle be Hayat! Senin içinde yuvarlanıp gidiyoruz. Sayende bazen ağlayıp, bazen gülüyoruz. Durup, durup kendimize sorular soruyoruz. Cevabını bilsek de, bilmemezliğe veriyoruz. Sen nasılsın be hayat. Var mı bize oynayacağın yeni bir oyun. Var mı bize göstereceğin başka bir yolun. Ya da söyle ne zaman gelecek sonun."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.