Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korkunç uyarı! O gün tüm Avrupa'ya saldıracaklar

DEAŞ'in Avrupa'da saldırılar planladığı yönündeki haberleri yorumlayan Bohemya ve Moravya Komünist Partisi milletvekili Aleksandr Cerny, tüm ülkelerin bu bilgiyi dikkate alarak gerekli önlemleri alması gerektiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkunç uyarı! O gün tüm Avrupa'ya saldıracaklar
ABD Dışişleri Bakanlığı, Avrupa'ya giden vatandaşlarını, DEAŞ'ın saldırı hazırlığı içinde olması nedeniyle Noel kutlamaları sırasında dikkatli olmaya çağırdı.

Sputnik'e konuşan Çekya Parlamentosu Savunma Komitesi Başkan Yardımcısı Cerný, "DEAŞ yavaş yavaş kaybediyor. Ama DEAŞ'a sürekli saldırılar ters etki de yapıyor. Bu sapkın ideolojisinin yandaşları halen Avrupa'da kalıyor ve topraklarında gizleniyor. Halihazırda AB ülkelerinde, DEAŞ'ın fikirlerine katılan yaklaşık 80 terörist saklanabilir. Bu veriler, Hollanda Ulusal Güvenlik ve Terörle Mücadele Koordinasyon Merkezi'nden Dick Schoof'tan geldi. Bu, hepimizin ve öncellikle güvenlik güçlerimizin çok dikkatli olması gerektiği anlamına geliyor. Mesele şu ki Noel öncesinde Avrupa genelinde bayram panayırlarının yapıldığı meydanlarda çok sayıda kişi toplanıyor" dedi.

'ÖNCEDEN TESPİT ETMEK İMKANSIZ'

Olası saldırılarla ilgili bilginin tamamen herkesçe dikkate alınması gerektiğini dile getiren Cerný, bu tehlikenin önceden tespit edilemeyeceğini ve bu yüzden etkili önlemleri almanın mümkün olmadığını belirterek, "DEAŞ'a çalışan kişiler insanlık vasıfını kaybetmiştir ve hiç şüphesiz etrafına, hayatlarının anlamı haline gelen ölüm ve nefret saçıyor. İki yıl önce böyle sorun yoktu. Ama şimdi AB ve dünya güçlerinin yardımıyla terör tehdidine karşı koymak için mümkün olan her şey yapılmalı" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.