Hava Durumu

Korona falan dinlemediler, 30 kuruşluk izdiham!

İzmir'in Bornova ilçesinde bu kadar da olmaz denilecek bir olay yaşandı. Vatandaşlar, bir süpermarkette satışa çıkan kavanoz kapakları için adeta birbirine girdi. Virüsün unutulduğu o anlar, vatandaş kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2020 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2020 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korona falan dinlemediler, 30 kuruşluk izdiham!

İzmir'in Bornova ilçesinde bir süpermarketler zincirinde çekilen görüntü, şaşkına çevirdi. 30 kuruşa satıldığı iddia edilen kavanoz kapağını kapışan vatandaşlar, virüs falan dinlemeyerek sosyal mesafe kuralını hiçe saydı.

Olay, geçtiğimiz gün Yeşilova Mahallesinde bulunan bir süpermarketler zincirinde meydana geldi. Vatandaşlar, 30 kuruşa satılacağı öğrenilen kavanoz kapakları için ürünün bulunduğu reyona koşturdu. Bir anda ürünleri kapışmaya başlayan vatandaşlar birbirlerine girerken, koronavirüsü unutup sosyal mesafe kuralını hiçe saydı. Kapışılan ürün, mağaza reyonunda saniyeler içerisinde tükenirken, ortalık adeta savaş alanına döndü.

VİRÜSÜN UNUTULDUĞU O ANLAR KAMERADA

Vatandaşların koronavirüs ve sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak kavanoz kapağı için birbirlerine girdiği o anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.