Hava Durumu

Koşukavak: Çok şükür kazandık!

Bursaspor, Adanaspor deplasmanından 3 puanla ayrılırken, Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2019 21:51
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2019 21:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koşukavak: Çok şükür kazandık!

Teknik Direktör Yalçın Koşukavak'ın açıklamalar şöyle:

"Son dakika galibiyetleri hafızalarda kalıp insanları mutlu ediyor. Bu galibiyeti tüm Bursaspor taraftarlarına, özellikle hastanede ameliyat olan, tedavileri süren taraftarlarımıza armağan ediyoruz. İç sahada 5 beraberlik 1 galibiyeti olan rakiple oynadık. İkinci yarıda oyunu risk edince rakibe geniş alanlar verdik. Biz sonradan gelenoyuncularla 8. Maçı oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah Bursalıların yakıştırdığı yere geliriz. Maç 2-2'ye gelince teknik adamın müdahalesi gerekiyor. Diziliş değiştirdim. Merkezden ve kanat hücumlarına yöneldik. Düşüncem bu yönde oldu. Merkezden gol oldu.Özer bugün santrfor arkası oynadı. Güzel bir gol attı. Çok şükür kazandık" diye konuştu.

Koşukavak, 3-2 kazandıkları Adanaspor maçı sonrası, "Maçın zor olacağını biliyordum. Böyle kolay goller yeyince çok risk almaya başladık. Kontra ataktan tehdit edildik ama kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Koşukavak, ligin 13. haftasında deplasmanda 3-2 kazandıkları Adanaspor maçının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Hedefleri başka 2 takım sahadaydı. Bugüne kadar evinde 6 maç oynamış ve 5 beraberlik 1 galibiyeti olup hiç mağlup olmamış bir Adanaspor vardı. Her geçen gün puan için gelen takımlara zorluk çıkartan bir Adanaspor takımıyla oynadık. Maçın zor olacağını biliyordum. Böyle kolay goller yeyince çok risk almaya başladık. Kontra ataktan tehdit edildik. Sadece skor anlamında puan almak isteyen bir Adanaspor vardı. Bu tür takımlar her zaman deplasmanda zordur. Belki biz de kaybedebilirdik. Kazandığımız için mutluyuz, Adanaspor'a başarılar dilerim" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.