Hava Durumu

Koşukavak: İkinci yarı kazanmak için çok uğraştık

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, "İkinci yarı itibariyle kazanmak için çok uğraştık. Pozisyonlar bulduk ama golü bulamadık. Gol olsa belki de maçı kazanacaktık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2019 22:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2019 22:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koşukavak: İkinci yarı kazanmak için çok uğraştık

Bursaspor sahasında ağırladığı Balıkesirspor'la golsüz berabere kaldı.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, "Balıkesirspor'un daha kontrollü olacağını bilerek sahaya çıktık. Rakibimiz kontra atak oynadı. İkinci yarı itibariyle kazanmak için çok uğraştık. Pozisyonlar bulduk ama golü bulamadık. Gol olsa belki de maçı kazanacaktık" dedi.

BALIKESİRSPOR CEPHESİ

Balıkesirspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, "Futbola özgü her şey vardı, gol yoktu" dedi.

Bursaspor sahasında ağırladığı Balıkesirspor'la golsüz berabere kaldı. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Balıkesir Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, iki takım oyuncularını iyi mücadeleden dolayı tebrik etti. Balıkesirspor ve Bursaspor'un iki dost takım olduğunun altını çizen Göksu, Güzel bir maç oynandı. İki takım da iyi mücadele etti. Çirkinlikler olmadı. Futbola özgü her şey vardı, gol yoktu. Futbolda her şey gol. Gol olmayınca maç berabere bitiyor. İki takım da galip gelmek için her şeyi yaptı. Biz sezona biraz zayıf başladık ama son üç gün transferlerle beraber iyi arkadaşlar geldi. Onların uyumuyla bu durumlara geldik. Bundan sonra bu futbolumuz, birlik ve beraberlikle devam eder ve biz yukarılarda kalırız. Bursa'da bundan sonraki maçlarda başarılar dilerim" dedi.
Önceliklerinin 1 puan olduğunun da altını çizen Göksu, "Önceliğimiz 1 puan, sonra 3 puandı. Futbolda her şey gol. Bizde kaçırdık Bursa'da kaçırdı. İki takımda galip gelmek için her şeyi yaptı. İki kaleci de güzel oynadı" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.