Hava Durumu

Koşukavak, Muhammed'i bırakmıyor

Transfer tahtası kapalı olmasından dolayı olası bir sıkıntıda kendisini garantiye almak isteyen genç teknik adam Muhammed Şengezer'in takımda kalmasını istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2019 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2019 09:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koşukavak, Muhammed'i bırakmıyor

SATILMASINI İSTEMİYOR

A Milli Takım seviyesindeki üç kalecisinden ilk olarak Harun Tekin'i Fenerbahçe'ye, Okan Kocuk'u da Galatasaray'a kaptıran Bursaspor'da Başakşehir'in resmi transfer teklifi yaptığı Muhammed Şengezer için teknik direktör Yalçın Koşukavak tavrını ortaya koydu. Transfer tahtasındaki belirsizlik sebebiyle kalede bir sıkıntı yaşamak istemeyen Yalçın Koşukavak'ın yönetime, 'Muhammed Şengezer'e ihtiyacım var. Satılmasını istemiyorum' dediği öğrenildi.

İPLER KOPMA NOKTASINDA

Başakşehir'in Muhammed Emin Sarıkaya ile birlikte toplamda 10,5 milyon TL bonservis ödemeye hazır olduğu dönemde yapılan bu çıkış dikkat çeker-ken, yönetimin nasıl bir strateji izleyeceği merakla bekleniyor. Bursaspor'la yollarını ayırmaya hazırlanan Muhammed Şengezer ise yönetimden çıkacak karara göre hareket edecek. Yeşil Beyazlı yönetimle iplerin kopma noktasına geldiği Muhammed kulüpten alacağı olan 1 milyon TL için ihtarname çekmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.