Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koşukavak'tan yarı dalya

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak bu hafta Ümraniyespor ile oynanılacak maçta TFF 1. Lig'de 50'nci maçına çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2019 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2019 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koşukavak'tan yarı dalya

Bursaspor'la sezon başında bir yıllık sözleşme imzalayan Yalçın Koşukavak bu hafta Ümraniyespor ile oynanılacak maçta yarı dalya diyecek. 47'nci doğum gününü kutlayan genç teknik adam Yeşil Beyazlı takımda 8'inci, kariyerinde de TFF 1. Lig'de 50'nci maçına çıkacak. Koşukavak 3'üncü sezonunu geride bıraktığı TFF 1. Lig'de daha önce Gazişehir'le 8, İstanbulspor'la da 34 kez puan savaşı verdi. Yalçın Koşukavak, yönetimindeki takımlar 49 maçta 22 galibiyet 17 yenilgi elde etti. Yalçın Koşukavak'ın teknik adamlık kariyerinde 146 maçı bulunuyor. Genç teknik adam bu maçların 69'unda gülen taraf oldu. Yalçın Koşukavak'ın çalıştırdığı takımlar 436 maçı yenik tamamladı.

Mutlu yıllar Yalçın hoca

47'nci yaşına giren teknik direktör Yalçın Koşukavak'ı Bursaspor Kulübü de unutmadı. Yeşil Beyazlı kulüp genç teknik adamın doğum gününü yayınladığı kutlamada 'İyi ki doğdun Yalçın Koşukavak' mesajıyla kamuoyuna duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.