Hava Durumu

"Kötü günleri geride bıraktık"

Bursaspor'un kulüp başkanı Sezer Sezgin, düşük büt-çelerle takım oluşturmaya çalıştıklarını kaydederek, " Pandemiden en çok etkilenen takımlardan biri olduk. Taraftarımızdan da eksik kalınca kötü sonuçlar kaçı-nılmaz oldu. Ancak kötü günleri geride bıraktık" dedi

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2021 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2021 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Kötü günleri geride bıraktık"

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor'un kulüp başkanı Sezer Sezgin, kötü günleri geride bıraktıklarını söyledi. Kovid-19 vakaları nedeniyle uzun süre tam kadro parkeye çıkamadıkları ancak ligde ilk devrenin sonuna doğru kendilerine geldiklerini söyleyen Sezgin, "Yeni transferler ile ikinci devrede farklı bir takım olgusuyla mücadele edeceğiz. Beşiktaş maçı çok önemliydi. Karşımızda lige kötü başlamış, sonrasında ise ivme yakalamış bir takım vardı. Buna rağmen iyi mücadele ederek sahadan galip ayrıldık." diye konuştu.
"KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN"

Frutti Extra Bursaspor Kulübü Başkanı Sezer Sezgin düşük bütçelerle iyi bir takım oluşturmaya çalıştıklarını kaydetti.İlk yarıdaki kötü gidişin nedenlerine değinen Sezgin, "Pandemiden en çok etkilenen takımlardan biri olduk. En büyük gücümüz taraftarımızdan da eksik kalınca kötü sonuçlar kaçınılmaz oldu. Kimsenin şüphesi olmasın; Frutti Extra Bursaspor ligin sonunda çok farklı noktalarda olacaktır. Kötü günleri geride bıraktık." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.