Hava Durumu

Kovalamaca sonunda durdurulan otomobilden 10 bin uyuşturucu hap çıktı

Antalya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, polisin 'dur' ihtarına uymayarak otomobille kaçan 3 şüpheli, kovalamaca sonunda yakalandı. Operasyonda, 10 bin ecstacy hap ve 200 gram kokain ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2019 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2019 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kovalamaca sonunda durdurulan otomobilden 10 bin uyuşturucu hap çıktı

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir dışında uyuşturucu madde getirilip turizm bölgelerinde piyasaya sürüleceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Narkotik timleri, Kemer ilçesinden Antalya yönüne seyreden 28 NB 216 plakalı otomobili takibe aldı. Konyaaltı ilçesi Tünektepe mevkiinde kontrol noktası oluşturan ekipler, burada sürücüye 'dur' ihtarında bulundu. İkaza uymayarak kaçan sürücüyü resmi ve sivil ekipler kovalamaya başladı.

Bu esnada 3 şüphelinin bulunduğu araçtan dışarıya bir poşet içinde uyuşturucu madde atıldı. Polis, şüphelileri yakalamak için otomobile, ekip araçlarıyla çarptı. Takviye ekiplerin de çevre yol ve sokaklarda önlem alması üzerine araç Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi'nde durduruldu. Araçtaki T.T. (41), E.Ş (40) ile S.Ç.(33) gözaltına alındı. Ototmobilde yapılan aramada 10 bin ecstacy uyuşturucu hap ele geçirildi. Ekipler, şüphelilerin kaçış güzergahında yaptıkları aramada ise yol kenarına poşet içinde atılan 200 gram kokain maddesi ele geçirdi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.