Hava Durumu

KPSS giriş yerleri açıklandı

KPSS 2018 lisans 1, 2 ve 3. oturum sınav giriş belgeleri ÖSYM'nin internet sitesinden açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2018 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2018 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
KPSS giriş yerleri açıklandı

2018- KPSS Lisans (ALAN BİLGİSİ) 1, 2 ve 3. oturum sınav giriş belgeleri açıklandı. 28 Temmuz 2018 tarihinde uygulanacak olan KPSS alan bilgisi sınav yerleri https://ais.osym.gov.tradresinden öğrenilecek.

ALAN BİLGİSİ SINAVLARI 28 TEMMUZ'DA YAPILACAK

KPSS'nin üç oturumuna ait sınava giriş belgesi, ÖSYM tarafından açıklandı. Konuyla ilgili açıklama ÖSYM'nin resmi Twitter ve web sayfası üzerinden yapıldı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan açıklamaya göre,

28 Temmuz'da uygulanacak KPSS Alan Bilgisi Sınavları Birinci Oturum (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri), KPSS Alan Bilgisi Sınavları İkinci Oturum (Hukuk, İktisat, Maliye) ile 29 Temmuz'daki KPSS Alan Bilgisi Sınavları Üçüncü Oturum (İşletme, Muhasebe, İstatistik) adaylarının, sınava giriş belgeleri açıklandı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren giriş belgesine ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilir.

ALAN BİLGİSİ SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturum (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) için adaylar saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturum (Hukuk, İktisat, Maliye) için adaylar saat 14.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturum (İşletme, Muhasebe, İstatistik) için adaylar saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SINAV GİRİŞ BELGENİZE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.