Hava Durumu

'Kraliçe Elizabeth beni bekletti'

ABD Başkanı Donald Trump, geçen ayki İngiltere ziyareti kapsamında İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth ile yaptığı görüşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Trump, "15 dakika erken gitmiştim ve eşimle bekledik. Sonuçta Kraliçe değil mi?" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2018 22:33
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2018 22:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Kraliçe Elizabeth beni bekletti'

Trump, ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaptığı bir konuşmada İngiltere ziyaretine ilişkin detayları açıkladı. 'Yalan, yalan ve mide bulandırıcı haberler medyası' olarak tanımladığı medyayı eleştiren Trump, hedef aldığı medyayı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth ile yaptığı 'inanılmaz' görüşmeye ilişkin yalan söylemekle suçladı.

Kraliçe Elizabeth'i ve korumalarını 'muhteşem insanlar' ifadesiyle anan Trump, Kraliçe'yle çay içmek için davet edildiğini ancak korumalarının yanında bir süre beklemek zorunda kaldığını söyledi.

"15 dakika erken gelmiştim ve eşimle bekledik. Sorun değildi. Sonuçta Kraliçe değil mi? Bekleyebiliriz. Aslında ben biraz erken geldim. Sonrasında Kraliçe'yle buluştum ve o harikaydı" diyen ABD Başkanı, şöyle devam etti:

'BAZEN ÇOK İYİ ANLAŞIRSINIZ VE ZAMAN AKIP GİDER'

-- Görüşmenin 15 dakika sürmesi gerekiyordu fakat yaklaşık 1 saat sürdü. Çünkü çok iyi anlaştık. Kraliçe First Lady'mizi sevdi, First Lady'miz de onu. Fakat harika anlaştık. Zaman akıp gitti, bilirsiniz. Bazen çok iyi anlaşırsınız ve zaman akıp gider.

-- Açıkça söylemek gerekirse dostlarım, çok güzel bir ziyaret ve akşamdı. Fakat onlar yalan, yalan ve mide bulandırıcı haberler medyası oldukçarı için her şeyi kötü hale getirebilirler.

'BİRLEŞİK KRALLIĞA BÜYÜK BİR SAYGIM VAR'

-- Birleşik Krallığa büyük saygım var, büyük bir saygı. İnsanlar ona 'Britanya' diyor, bazıları 'Büyük Britanya'. Eskiden İngiltere diyorlardı, hepsi farklı. Fakat Birleşik Krallık, büyük bir saygıyı hak ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.