Hava Durumu

Kraliyet düğününe damga vurmuştu! Bu hali şaşırttı

Prens Harry ile Meghan Markle'ın düğününde tüm dikkatleri üzerine çeken Lady Kitty Spencer, yemek yerken görüntülendi. Düğündeki halinden eser kalmayan Spencer, son görüntüsüyle herkesi şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kraliyet düğününe damga vurmuştu! Bu hali şaşırttı

Bütün dünyanın meraklı bakışları altında evlenen Prens Harry ile Meghan Markle'ın düğününde en dikkat çeken konuk Lady Kitty Spencer oldu. Kıyafeti, aksesuarları ama en çok da güzelliğiyle dikkat çeken Prens Harry'nin dayısının kızı olan Lady Kitty Spencer önceki gün bir arkadaşıyla birlikte öğle yemeği yerken görüntülendi. Ama bu kez olabilecek en doğal haliyle.

DÜĞÜNDEKİ HALİNDEN ESER KALMADI

Londra'daki bir restoranda bir kız arkadaşıyla buluşan Lady Kitty Spencer bir yandan derin bir sohbete daldı bir yandan da keyifle yemeğini yedi.

"ŞİKAYET ETME, AÇIKLAMA YAPMA"

Bir kot pantolon ile üzerinde "şikayet etme, açıklama yapma" yazılı beyaz bir tişört giyen Spencer'ın fazla makyaj yapmadığı, sadece kirpiklerine rimel sürdüğü görüldü. Yemek yerken büyük keyif aldığı belli olan Lady Kitty Spencer, daha sonra arkadaşıyla vedalaşıp aracının yolunu tuttu.

MODELLİK VE TASARIMCILIK YAPIYOR

Prens Harry ve Prens William'ın annesi Prenses Diana'nın erkek kardeşinin kızı olan Lady Kitty Spencer, son dönemde İngiltere'de cemiyet hayatının en çok dikkat çeken üyelerinden biri. Spencer, modellik ve tasarımcılık yapıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.